ÎNSCRIERE

ÎNSCRIERE:

 

Plata taxei se poate face:

CONDIȚII DE PARTICIPARE:

Competiția este deschisă oricărui iubitor al sportului și mișcării în natură. Sunt necesare: o stare bună de sănătate, un nivel corespunzător de antrenament și un bagaj de cunoștiințe tehnice specifice.

Cei care nu au împlinit 18 ani trebuie să aibă acceptul scris și semnat al părinților sau al tutorelui legal, pe formularul de înscriere și pe declarația de responsabilitate. Participanții își asumă întreaga responsabilitate pentru starea de sănătate în care se află. Orice participant înscris va avea un număr de concurs furnizat de către organizatori. Orice participant trebuie să respecte regulile competiției și trebuie să urmeze indicațiile date de către organizatori.

TAXA DE ÎNSCRIERE conține pachet de start și va fi percepută doar pentru cursele: Race, Maraton 

Nu se achită taxă de către participanții sub 18 ani!

Taxa:

25 lei dacă se achită până în data de 30.03.2018

50 lei dacă se achită până în data de 15.03.2018, ora 12:00.

60 lei în situația înscrierii și achitării în ziua concursului

PACHET START:

Fiecare participant care a achitat taxa de înscriere va primi din partea organizatorilor un pachet  de start. Vă rugăm dați click aici pentru vizualizarea conținutului pachetului.

 

TRASEU ȘI CATEGORII:  

Cursa RACE 33 Km (1 tură ):  15-17, 18-29 , 30-39,  40+  masculin și feminin 

Cursa   Maraton  52 Km (2 ture):  18-29 , 30-39,  40+   masculin și feminin

Cursa   Elite 52 Km (2 ture):  18+   masculin și feminin ( doar pentru sportivii profesioniști legitimați FRC )

ATENȚIE: Sportivii legitimați FRC se vor putea înscrie doar în cadrul competiției Elite!

Cursa MTB KIDS :    Copii 0-8 ani traseu individual jaloane

                                    Copii 9-14 ani traseu circuit, care se va desfășura în centrul comunei Șiria, în zona Bisericii Catolice, cu start din fața Muzeului Memorial „Ioan Slavici și Emil Monția”.

Participarea este posibilă pe proprie răspundere.

Participanții cu vârsta sub 18 ani vor putea participa doar cu semnătura unui tutore prezent la înscriere / validare sau pe baza unui acord scris și semnat de către parinți și autentificat de către un notar public.

Vârsta pentru stabilirea categoriei se consideră calculând diferența dintre anul curent și anul de naștere al concurentului, indiferent de luna sau data nașterii, conform regulamentului general de organizare al ciclismului ca sport. Exemplu: 2017-1987 = 30 ani!